Back to Top

Havfruen Renhold AS

Vi utfører alle typer av daglig renhold av næringslokaler.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

Miljø

Vår miljøpolitikk skal selvsagt tilfredsstille myndighetens krav. Våre tjenester skal utføres med minst mulig påvirkning på miljøet.

Vi bestreber på å bruke miljømerkede produkter og begrense bruk av kjemikalier i vårt daglige arbeid. Vår leverandør Skovly Engros er godkjent miljøfyrtårn bedrift, medlem av grønt punkt og deres vaskeri er svanemerket.

 

Havfruen Renhold AS er miljøsertifisert som MILJØFYRTÅRN

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper oss å jobbe for økt bærekraft, produktivitet og overskudd.
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil satse på bærekraft, gjennom å jobbe konkret og systematisk for mer bærekraft, arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.
Prosessen med Miljøfyrtårn-sertifisering har gjort, at vi har måttet jobbe konkret og systematisk for bedre arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.
Vi har måttet tenke alternativt og har kommet langt med vårt arbeid for å ha en miljøbevisst hverdag i Havfruen Renhold AS.

Vi ønsker å få innspill på hvordan vi forstå hvilke behov og forventninger dere har til Havfruen Renholds varer og tjenester og hvordan vi kan forbedres.

For å gi innspill, få mer informasjon om vårt miljøarbeid og våre miljøprestasjoner ta kontakt med:

 

Havfruen Renhold AS

Heidi Aandahl

Daglig leder

 

Siste innrapportering til Miljøfyrtårn: https://rapportering.miljofyrtarn.no/stats/152875

 

 

miljotorn          GrontPunkt            svane